Tartalomhoz ugrás

Bevontelektródás ívhegesztésA kézi ívhegesztés, vagy MMA más néven bevontelektródás ívhegesztésként is ismert. Ez a legrégebbi és legsokoldalúbban használható az ismert ívhegesztési eljárások közül.


bővebben>>

AWI - Wolframelektródás védőgázas ívhegesztésAz argon védőgázas, wolfrámelektródás ívhegesztés (AWI, vagy TIG hegesztésként ismert) olyan eljárás, mely nem leolvadó, wolfrámelektródát alkalmaz. Az elektródát, az ívet és a megolvadt hegesztési ömledéket körülvevő területet a levegőtől semleges gáz védelmezi. Amennyiben hegesztőanyagra is szükség van, azt a megolvadt ömledék szélénél kell hozzáadni.


bővebben>>

AFI - Fogyóelektródás védőgázas ívhegesztésA fogyóelektródás védőgázas ívhegesztésnél (MIG, vagy MAG ívhegesztésként is ismert) villamos ív jön létre a folyamatosan előtolt huzalelektróda vége és a munkadarab között. Az ívet és a hegesztési ömledéket semleges, vagy aktív gázsugár védi. Az eljárás a legtöbb anyag számára alkalmas és a hegesztőanyagok a fémek széles választékához kaphatók.

bővebben>>


Univerzális hegesztőgépek - MultiprocessAz univerzális áramforrás kategóriában, szinte kizárólag az úgynevezett inverteres berendezéseket találjuk. Ezek közös jellemzője, hogy két, vagy több hegesztési eljáráshoz is használhatók.

bővebben>>

HuzalelőtolókFeltöltés alatt.
bővebben>>

Automatizált hegesztő rendszerekEbbe a kategóriába tartoznak a legújabb és legfejlettebb eszközök, mint az Axcess és az Auto Axcess sorozat.


bővebben>>


Fedőporos ívhegesztésIsmerje meg a Subarc sorozatot.


bővebben>>


Robbanómotoros hegesztő agregátorokIsmerje meg a Big Blue termék családot.
bővebben>>Indukciós hőkezelő berendezésekFeltöltés alatt.
bővebben>>
Vissza a tartalomhoz