Egyedi célgép gyártás

A robot rendszerek mellett cégünk épít egyedi célgépeket is, melyek egy adott részfeladat automatizálását hivatott megoldani. Jellemzően nagy sorozatban készített termékek automatizálására kiváló megoldás, ahol az ipari robot felhasználása nem indokolt.

Elsősorban a hegesztés és a vágástechnológia területén specializálódott a cégünk, de természetesen más automatizálási területen is segítünk az ügyfeleinknek!

 

Egyedi célgép gyártás és automatizálás

Nincsenek kihívások, csak megoldandó feladatok

A fémiparban számos ismétlődő, nagy koncentrációt igénylő, de monoton munkafolyamat létezik, ahol az automatizálás megoldás lehet! Legyen szó plazmavágásról, egyszerű hegesztési feladatról, vagy akár csiszolásról, cégünknek nagy tapasztalata és tudása van ilyen feladatok automatizálásában. Jellemzően a rendszereink PLC alapú vezérléssel rendelkeznek, amik pneumatikus és elektromos motor alapú rendszereket hajtanak meg. Ezeket a megoldásokat ügyfeleink egyedi igényei alapján testreszabottan készítjük el, annak érdekében, hogy a lehető legnagyobb értéket biztosítsák!

Referencia videók

25+ év szakértelem és tapasztalat

WeldMatic Kft, az Ön partnere!

WeldMatic Kft. több mint 25 éve foglalkozik hegesztés automatizálással, ipari robot technológiával, ami során szinte minden hegesztéstechnikai és automatizálási feladattal találkozott, és sikeresen megoldott. Ügyfeleink egyedi igényeire, mi testreszabott megoldást kínálunk!

Keressen minket bizalommal, ha az új egyedi fémipari célgépét profi és megbízható partnerrel szeretné megépíteni!

Weldmatic cég bemutató, termékek, megoldások

Írjon nekünk!

Kérjük adja meg elérhetőségeit, és kollégánk keresni fogja Önt ebben a témában!
Elérhetőségek:
Üzenet

Írjon nekünk!

Miben tudunk segíteni?
Elérhetőségek
Üzenet