Egyedi célgép gyártás

Célgép gyártás cégünk fő profilja, melyek egy adott részfeladat automatizálását hivatott megoldani. Egyedi igényekre tervezünk és gyártunk! Jellemzően nagy sorozatban készített termékek automatizálására kiváló megoldás, ahol az ipari robot felhasználása nem indokolt.

Elsősorban a hegesztés és a vágástechnológia területén specializálódott a cégünk, de természetesen más automatizálási területen is segítünk az ügyfeleinknek!

L forgató

Komplett rendszerépítés

Megbízható partnerei vagyunk a hegesztés automatizálásban!

A Weldmatic Kft. a hegesztéshez kapcsolódó termékek teljes sorát forgalmazza, vagy gyártja, beleértve szinte az összes hegesztési technológiához tartozó hegesztő áramforrásokat, huzal előtolókat, mozgató motorokat, pályákat, és kocsikat, felfüggesztő karrendszereket, hegesztőasztal elemekből épülő platformokat, pneumatikai rendszereket, biztonsági kerítéseket, szenzorokat és vezérlési elemeket. Cégünk az Ügyfeleink igényeinek megfelelően összegyűjti a követelményeket, majd azok alapján megtervezi, és legyártja a célgépet. Önök számára teljes generálkivitelezést biztosítunk.

Portál maró

A hegesztésautomatizálás előnyei

Költségcsökkentés

Bár a hegesztési automatizálási megoldásokba való befektetés kezdetben jelentős pénzügyi kötelezettségnek tűnhet, a hosszú távú előnyök megkérdőjelezhetetlen. Élvezze a csökkentett munkaerőköltségeket, az alacsonyabb anyagpazarlást és a nagyobb működési hatékonyságot. A befektetés megtérülése (ROI) bölcs pénzügyi választássá teszi az automatizálást.

Pontosság és megbízhatóság

Az automatizálás biztosítja, hogy minden hegesztés ugyanolyan pontossággal készüljön el. Automatizált hegesztőgépeink pontossága csökkenti a hibák, az utómunkálatok és a pazarlás valószínűségét. A hegesztési minőség egységessége nem csupán cél, hanem garancia is, ami növeli az Ön hírnevét a csúcsminőségű termékek szállításakor.

Termelékenység

A hegesztési automatizálás kiküszöböli a kézi hegesztés korlátait, például a fáradtságot és a szünetek szükségességét. Gépeink fáradhatatlanul dolgoznak, egyenletes teljesítményt biztosítva és jelentősen növelve a termelékenységet. Ez azt jelenti, hogy több termék állítható elő rövidebb idő alatt, így vállalkozása versenyelőnyt biztosít.

Biztonság

A biztonság minden ipari környezetben a legfontosabb. A hegesztési automatizálással jelentősen csökken az emberi hegesztők kockázata. Gépeink képesek veszélyes környezetben dolgozni, mérgező anyagokat kezelni, és olyan körülmények között működni, amelyek veszélyesek lennének az emberre. Ez nem csak a munkaerő védelmét szolgálja, hanem minimalizálja a munkahelyi balesetek számát és a kapcsolódó költségeket is.

Skálázhatóság

Vállalkozása növekedésével a hegesztési igények is növekedni fognak. Hegesztési automatizálási megoldásaink könnyen méretezhetők, hogy megfeleljenek az Ön gyártási követelményeinek. Ez a rugalmasság biztosítja, hogy hegesztési műveletei hatékonyak és költséghatékonyak maradjanak, függetlenül a projektek méretétől.

Előnyök

A mai piacon elengedhetetlen, hogy a versenytársak előtt maradjunk. A hegesztési automatizálásba való befektetés nemcsak a jelenlegi iparági szabványok teljesítését teszi lehetővé, hanem vezető szerepet tölt be az innováció terén. Az ügyfelek nagyobb valószínűséggel választanak olyan céget, amely egységes, jó minőségű hegesztési megoldásokat kínál.

Egyedi célgép gyártás és automatizálás

Emelő-forgató

Nincsenek kihívások, csak megoldandó feladatok

A fémiparban számos ismétlődő, nagy koncentrációt igénylő, de monoton munkafolyamat létezik, ahol az automatizálás megoldás lehet! Legyen szó plazmavágásról, egyszerű hegesztési feladatról, vagy akár csiszolásról, cégünknek nagy tapasztalata és tudása van ilyen feladatok automatizálásában. Jellemzően a rendszereink PLC alapú vezérléssel rendelkeznek, amik pneumatikus és elektromos motor alapú rendszereket hajtanak meg. Ezeket a megoldásokat ügyfeleink egyedi igényei alapján testreszabottan készítjük el, annak érdekében, hogy a lehető legnagyobb értéket biztosítsák!

Olvassa el cikkünket a moduláris gépépítéssel kapcsolatban itt: LINK

Referencia videók

25+ év szakértelem és tapasztalat

WeldMatic Kft, az Ön partnere!

WeldMatic Kft. több mint 25 éve foglalkozik hegesztés automatizálással, ipari robot technológiával, ami során szinte minden hegesztéstechnikai és automatizálási feladattal találkozott, és sikeresen megoldott. Ügyfeleink egyedi igényeire, mi testreszabott megoldást kínálunk!

Keressen minket bizalommal, ha az új egyedi fémipari célgépét profi és megbízható partnerrel szeretné megépíteni!

Weldmatic cég bemutató, termékek, megoldások

Írjon nekünk!

Kérjük adja meg elérhetőségeit, és kollégánk keresni fogja Önt ebben a témában!
Elérhetőségek:
Üzenet

Írjon nekünk!

Miben tudunk segíteni?
Elérhetőségek
Üzenet