Vezetéknélküli hegesztő forgatók, és pozicionálók

A Weldmatic gyártmányú vezeték nélküli hegesztő forgatók, egy kategória teremtő új koncepció alapján (Wireless Rotation) tervezett és gyártott berendezések. Egyszerű kezelhetőségük, egyedülálló és praktikus tulajdonságaik miatt minden professzionális felhasználó számára előnyös választás lehet. Csövek, tartályok, tengelyek, tárcsák körvarratainak hegesztésére, illetve a munkadarabok forgatására alkalmas.  Kiegészítőivel, univerzális alapeszköz lehet minden hegesztőműhelyben.

A WRT termékcsalád tervezése során a legfőbb szempontunk az volt, hogy olyan hegesztő forgató eszközöket gyártsunk, amelyekkel egyszerűbbé, biztonságosabbá és termelékenyebbé tehetjük a hegesztők munkáját.

Koncepciónk alapja az akkumulátoros működtetés, a legkorszerűbb energiahatékony motorok és elektronikai egységek, valamint a korszerű vezeték nélküli kommunikációs eszközök használata.  A hegesztő forgatók és a kiegészítő elemek kialakításában a könnyű kezelhetőség, a mozgathatóság, a változó munkakörülményekhez való alkalmazkodás és a modulok variálhatósága volt a fő szempont.

A mai kéziszerszámok körében már szinte minden eszköz akkumulátoros verzióját megtalálhatjuk. A korszerű, nagy energia sűrűségű, gyors töltési lehetőséget biztosító akkumulátorok elterjedése egyre több eszköz újragondolását inspirálja.

Ennek a folyamatnak egy újabb állomását jelentik az akkumulátoros hegesztési forgató berendezések. Az elektromos hálózattól független működtetés, a kábelek és vezetékek számának csökkentése, különösen fontos az egyébként is balesetveszélyes hegesztési környezetben.

– Praktikusság
– Termelékenység
– Hatékonyság
– Biztonság

Termékeink

WRT050 Vezetéknélküli wireless hegesztő forgató asztal

WRT-050 - Vezetéknélküli hegesztő forgató

A forgató termékcsalád könnyű felhasználásra szánt terméke. A WRT-050 tömege mindössze 15 kg. A hegesztőasztalra helyezése, lerögzítése kevesebb mint 1 perc, és már készen is áll a munkára!  Nincs hálózati betápkábel csatlakoztatás, nincs testkábel, vagy indító pedálkábel csatlakoztatás. A testcsatlakozás a hegesztőasztalhoz való rögzítéssel a forgató fémtestén keresztül történik. A hegesztőáram a csúszógyűrűs áramátadón keresztül folyik úgy, hogy a kiszigetelt csapágyazást nem károsítja. Állítsa be a kívánt fordulatot, majd az opcionális pedállal, vagy a beépített áramérzékelő segítségével már indulhat is a hegesztés!

A meghajtásról egy nagyteljesítményű szervomotor gondoskodik, amelyet egy 18V-os kéziszerszám akkumulátor hajt meg.

A forgatóhoz esztergatokmány, vagy nagyobb átmérőjű hornyos asztal is csatlakoztatható.

WRT-150 Vezetéknélküli "wireless" hegesztő forgató asztal

WRT-150 - Vezetéknélküli hegesztő forgató

A forgató termékcsalád keményebb felhasználásra tervezett terméke. A WRT-150 20 kg-os tömegével még mindig könnyen kezelhető. A hegesztőasztalra helyezése, lerögzítése kevesebb mint 1 perc, és már készen is áll a munkára! Nincs hálózati betápkábel csatlakoztatás, nincs testkábel, vagy indító pedálkábel csatlakoztatás. A testcsatlakozás a hegesztőasztalhoz való rögzítéssel a forgató fémtestén keresztül történik. A hegesztőáram a csúszógyűrűs áramátadón keresztül folyik úgy, hogy a kiszigetelt csapágyazást nem károsítja. Állítsa be a kívánt fordulatot, majd az opcionális pedállal, vagy a beépített áramérzékelő segítségével már indulhat is a hegesztés!

A WRT-150-ben már 2 darab 18V-os akkumulátor biztosítja a kívánt teljesítményt, amely egy 180W-os nagyteljesítményű szervomotoron keresztül forgatja rendkívül precízen a forgástestet.

A forgatóhoz esztergatokmány, vagy nagyobb átmérőjű hornyos asztal is csatlakoztatható.

Írjon nekünk!

Miben tudunk segíteni?
Elérhetőségek
Üzenet