Wireless forgatók, és pozicionálók

A Weldmatic gyártmányú vezeték nélküli hegesztési forgatók, egy kategória teremtő új koncepció alapján (Wireless Rotation) tervezett és gyártott berendezések. Egyszerű kezelhetőségük, egyedülálló és praktikus tulajdonságaik miatt minden professzionális felhasználó számára előnyös választás lehet. Csövek, tartályok, tengelyek, tárcsák körvarratainak hegesztésére, illetve a munkadarabok forgatására alkalmas.  Kiegészítőivel, univerzális alapeszköz lehet minden hegesztőműhelyben.

A WRT termékcsalád tervezése során a legfőbb szempontunk az volt, hogy olyan eszközöket gyártsunk, amelyekkel egyszerűbbé, biztonságosabbá és termelékenyebbé tehetjük a hegesztők munkáját.

Koncepciónk alapja az akkumulátoros működtetés, a legkorszerűbb energiahatékony motorok és elektronikai egységek, valamint a korszerű vezeték nélküli kommunikációs eszközök használata.  A forgatók és a kiegészítő elemek kialakításában a könnyű kezelhetőség, a mozgathatóság, a változó munkakörülményekhez való alkalmazkodás és a modulok variálhatósága volt a fő szempont.

A mai kéziszerszámok körében már szinte minden eszköz akkumulátoros verzióját megtalálhatjuk. A korszerű, nagy energia sűrűségű, gyors töltési lehetőséget biztosító akkumulátorok elterjedése egyre több eszköz újragondolását inspirálja.

Ennek a folyamatnak egy újabb állomását jelentik az akkumulátoros hegesztési forgató berendezések. Az elektromos hálózattól független működtetés, a kábelek és vezetékek számának csökkentése, különösen fontos az egyébként is balesetveszélyes hegesztési környezetben.

– Praktikusság
– Termelékenység
– Hatékonyság
– Biztonság

Termékeink

WRT050 Vezetéknélküli wireless hegesztő forgató asztal

WRT-050 - Vezetéknélküli forgató

A Weldmatic Kft legkisebb 50 kg-os hasznos teherrel terhelhető vezeték nélküli forgató terméke, amely 18V-os kéziszerszám akkumulátorról működik.

 

WRT-150 Vezetéknélküli "wireless" hegesztő forgató asztal

WRT-150 - Vezetéknélküli forgató

A Weldmatic Kft 150 kg-os hasznos teherrel terhelhető vezeték nélküli forgató terméke, amely 2x18V-os kéziszerszám akkumulátorról működik.

 

Írjon nekünk!

Miben tudunk segíteni?
Elérhetőségek
Üzenet