Robot rendszerek

Cégünk fő profilja, és kompetencia területe a robotrendszerek építése, amit FANUC robotokra, és technológiára építünk! Büszkék vagyunk arra, hogy a Weldmatic Kft. volt az első Magyarországon, aki FANUC robotot importált hazai ügyfelünk részére 1998-ban!

Elsősorban a hegesztés és a vágástechnológia területén specializálódott a cégünk, de természetesen más robotizálási területen is segítünk az ügyfeleinknek!

 

Robot rendszerek előnyei

Fanuc robotok

FANUC ipari robotok

Napjainkra az ipari robotok megkerülhetetlenek annak érdekében, hogy költséghatékonyan, kiemelkedő minőségben, és nagy ismétlésszámmal termeljenek a gyártócégek. Cégünk japán FANUC robotokat használ, amelyek nem okoztak csalódást az utóbbi több mint 25 évben, amióta felhasználjuk őket. Ezek a robotok megbízhatóak, precízek, könnyen programozhatóak, és rendkívül jó szervíztámogatással rendelkeznek Magyarországon! Kifejezetten hegesztéshez készített változatai integrálhatóak a legmodernebb hegesztő áramforrásokkal, ami által még a hegesztési paraméterek is programozhatóak az alkalmazási terület igényeinek megfelelően!

Lineáris robotpálya

A WeldMatic Kft. moduláris bázisra épülő lineáris rendszere, méretben és terhelhetőségben szinte korlátlanul használható ipari robotok pontos és gyors mozgatásához. (Cégünk 20 méteres referencia pályát is épített.) Bármilyen robothoz, pályamérethez és terheléshez tudunk megoldást ajánlani. Modul egységeinket lehet a precíz furatok és az erre a célra tervezett adapterelemek segítségével egymáshoz illeszteni úgy, hogy a ráépített lineáris pályaszakaszok egyszerű eszközökkel, a helyszínen is összeszerelhetőek. Robotmozgatás, vagy lineáris robotrendszer gyártása esetén csak a tervezői fantázia szab határt a felhasználói lehetőségeknek. A standard modulok gyártási technológiája garancia a pontosságra, a méret és alaktartásra.

Referencia videók

Miért éri meg a robotrendszer?

Költségcsökkentés

A robothegesztő a kezdeti beruházás után folyamatosan termel, akár 3 műszakban is, ami 3-4 hegesztő munkáját is kiválthatja. A hegesztőrobot nem megy szabadságra, nem lesz beteg, így összességében költséget takarít meg!

Munkaerő

Ma Magyarországon kihívás szakképzett munkaerőt találni, főleg a hegesztés területén. Sajnos az előrejelzések alapján a helyzet a jövőben inkább romlani fog, és erre kézenfekvő megoldás a hegesztőrobotok alkalmazása.

Termelékenység

A hegesztőrobot akár 2x gyorsabban hegeszt, mint egy képzett kézi hegesztő, míg a bekapcsolási akár 4x több a kézi hegesztéshez képest. (Monitoring megoldásunkkal pontos képet tudunk adni a kézi hegesztők kihasználtságáról)

Élettartam

Cégünk több, mint 25 éve foglalkozik robotrendszerek építésével, és a megfelelő karbantartás mellett ezek a robotok még mindig üzemelnek. Tipikusan 10-15 év a tervezett projekt élettartam, tehát a kezdeti nagyobb befektetés hosszú távon busásan megtérül.

Minőség

A hegesztőrobotok állandó hegesztési minőséget produkálnak, nem fáradnak el a műszak végére, mint a kézi hegesztők. A robotokkal szignifikánsan csökkenthető azoknak a munkadaraboknak a száma, amik utómunkára, vagy selejtre kerülnének. A minőségi áru elengedhetetlen feltétele, hogy a megrendelők elégedettek legyenek a cégünkkel.

Rugalmasság

A robotrendszerek legnagyobb előnye a célgépekhez képest, hogy átprogramozhatóak az esetleges új megrendeléseknek megfelelően. Amennyiben a piaci környezet változik, és Önnek új terméket kell készítenie, akkor a robotokat pár nap alatt átállíthatja az új termék paramétereinek megfelelően.

25+ év szakértelem és tapasztalat

WeldMatic Kft, az Ön partnere!

WeldMatic Kft. több mint 25 éve foglalkozik hegesztés automatizálással, ipari robot technológiával, ami során szinte minden hegesztéstechnikai és automatizálási feladattal találkozott, és sikeresen megoldott. Komplex robot rendszereink több extra tengely vezérlésére képesek, legyen szó lineáris pályán történő mozgatásról, vagy a hegesztendő termék több tengely mentén történő pozicionálásról!

Cégünk a teljes kivitelezésért felelős, beleértve a robotot, a hegesztő áramforrást, a lineáris pályát (ha szükséges), a munkadarab forgatót (ha szükséges), a biztonságtechnikai elemeket (cella kerítés, érzékelő, vészleállító, stb). Ön egy kész robotcellát kap, nem kell kitalálnia az integráció lépéseit.

Keressen minket bizalommal, ha az új robot rendszerét profi és megbízható partnerrel szeretné megépíteni!

Weldmatic cég bemutató, termékek, megoldások

Írjon nekünk!

Kérjük adja meg elérhetőségeit, és kollégánk keresni fogja Önt ebben a témában!
Elérhetőségek:
Üzenet

Írjon nekünk!

Miben tudunk segíteni?
Elérhetőségek
Üzenet