Weldmatic COBOT

Fanuc CRX

Weldmatic Kft saját integrált Cobot megoldása

Cégünk által tervezett, és összeintegrált standard kollaboratív robotcella kis, és közepes komplexitású hegesztési feladatok elvégzésére. A rendkívül megbízható, és 8 évig karbantartásmentes FANUC CRX Cobot az alapja a rendszerünknek, amelyet kiegészít a GYS NEOPULSE robotokhoz tervezett áramforrása, és kiegészítői, míg az egész rendszer a GPPH BASIC hegesztőasztalára van rögzítve a stabil bázis érdekében.

Szakembereink a magyar piaci igényeknek megfelelően válogatták össze a komponenseket, amelyek kiváló minőségűek, de mégis kedvező árúak. 

Kifejezetten olyan ügyfeleinknek ajánljuk, akiknek problémát jelent a hegesztők megtartása, és felvétele, illetve kisebb sorozatszámú alkatrészek gyártásában gondolkodnak. Amíg a Weldmatic Kobot folyamatosan magas minőségben hegeszti az egyszerűbb munkadarabokat, addig a képzett hegesztői fókuszálhatnak a komplex, és kihívást igénylő feladatokra.

Saját fejlesztésű Cobot rendszer már ~45 000€-tól!

Részletes információkért kérjük írjon nekünk az alábbi gombra kattintva, vagy hívjon az elérhetőségeinken!

Globálisan hiányzik a szakképzett munkaerő a fémiparban

Minőség

A hegesztő cobotok állandó hegesztési minőséget produkálnak, nem fáradnak el a műszak végére, mint a kézi hegesztők. A cobotokkal szignifikánsan csökkenthető azoknak a munkadaraboknak a száma, amik utómunkára, vagy selejtre kerülnének. A minőségi áru elengedhetetlen feltétele, hogy a megrendelők elégedettek legyenek a cégünkkel.

Munkaerő

Ma Magyarországon kihívás szakképzett munkaerőt találni, főleg a hegesztés területén. Sajnos az előrejelzések alapján a helyzet a jövőben inkább romlani fog, és erre kézenfekvő megoldás a hegesztőcobotok alkalmazása.

Költségcsökkentés

A robothegesztő cobot a kezdeti beruházás után folyamatosan termel, akár 3 műszakban is, ami 3-4 hegesztő munkáját is segítheti. A hegesztőrobot nem megy szabadságra, nem lesz beteg, így összességében költséget takarít meg!

Termelékenység

A hegesztőrobot akár 2x gyorsabban hegeszt, mint egy képzett kézi hegesztő, míg a bekapcsolási akár 4x több a kézi hegesztéshez képest. (Monitoring megoldásunkkal pontos képet tudunk adni a kézi hegesztők kihasználtságáról)

Weldmatic Cobot: Minőség elérhető áron!

Weldmatic Cobot

Amikor fontos a mobilitás, hogy rögtön el tudja kezdeni a munkát!

Tulajdonságok:

  • FANUC CRX 10iA/L tablet alapú TP-vel (link)
  • Integrált nyomógomb a robotkaron
  • GYS NEPOPULSE 320 C léghűtéses hegesztő áramforrás robotokhoz tervezve (link)
  • Binzel MIG/MAG 350A (MB36) Torch léghűtéses hegesztőpisztoly (link)
  • GPPH BASIC 1200×800 mm hegesztőasztal (link)
  • Tablettartó

Részletes információkért kérjük írjon nekünk az alábbi gombra kattintva, vagy hívjon az elérhetőségeinken!

Írjon nekünk!

Kérjük adja meg elérhetőségeit, és kollégánk keresni fogja Önt ebben a témában!
Elérhetőségek:
Üzenet

Írjon nekünk!

Miben tudunk segíteni?
Elérhetőségek
Üzenet