Ipari hegesztőgépek

Nálunk megtalálja a legjobb ipari hegesztőgépeket, és kiegészítőket a világ vezető márkáiból, amelyek könnyedén veszik az ipari környezet adta kihívásokat! Cégünk elsősorban hegesztőrobotokhoz kínál professzionális megoldásokat, de kézi hegesztéshez is forgalmazunk ipari kategóriájú gépeket!

Forgalmazott márkáink

Lincoln Electric hegesztő áramforrások

Lincoln Electric

Lincoln Electric az egyik vezető amerikai hegesztéstechnikai vállalat, mely megoldást kínál a kezdő hegesztőktől a legprofibb ipari felhasználókig! 

Kollégáink segítenek az alkalmazási területnek a legjobban megfelelő készüléket kiválasztani az ipari hegesztőgépek kínálatából!

GYS Hegesztők

GYS

GYS egy francia családi tulajdonban lévő iparvállalat, amely hegesztéstechnikai berendezéseket gyárt (egyéb autóipari területek mellett) A GYS iparvállalat jelenleg 700 fős gyárban készíti a hegesztéstechnikai gépeket, amivel ők a legnagyobb gyártók Európában. Kiváló ár-érték arányukkal megfelelő választás lehet bárkinek a magyar iparban!

Kollégáink segítenek az alkalmazási területnek a legjobban megfelelő készüléket kiválasztani a professzionális hegesztő berendezések kínálatából!

Miller hegesztő

Miller

Az 1929-ben alapított amerikai Miller Electric Mfg. Co a világ legnagyobb hegesztőgép gyártói közé tartozik. Gyártmányskálája, főleg a professzionális felhasználók igényeihez igazodva, a nagyteljesítményű, nagyon megbízható, legkorszerűbb felépítésű rendszereket kínál az ívhegesztési technológiák minden változatához.

Kollégáink segítenek az alkalmazási területnek a legjobban megfelelő készüléket kiválasztani a professzionális hegesztő berendezések kínálatából!

Írjon nekünk!

Kérjük adja meg elérhetőségeit, és kollégánk keresni fogja Önt ebben a témában!
Elérhetőségek:
Üzenet

Írjon nekünk!

Miben tudunk segíteni?
Elérhetőségek
Üzenet