Plazmavágó berendezések

Cégünk forgalmazza a francia GYS, és az amerikai Hypertherm plazmavágó berendezéseit professzionális felhasználásra. Legyen szó akár ipari robothoz csatlakoztatható verzióról, vagy kézi megoldásról Nálunk megtalálja az Ön számára megfelelő készüléket!

Plazma vágás Hypertherm GYS

Forgalmazott márkáink

HyperTherm plazma vágás

Hypertherm

Az amerikai Hypertherm a plazmavágó berendezések kiemelkedő gyártója! A Hypertherm termékei sokoldalúan és megbízhatóan alkalmazhatóak műhelyekben, gyárakban, otthon vagy akár terepen is. A plazmavágó berendezései képesek vágni és faragni minden elektromosan vezető fémet.
A létrejövő plazmasugárral megolvasztják a fémet és nagy sebességű sűrített levegővel, vagy nitrogén gázzal kifújják az olvadékot a vágórésből, ezzel jó minőségű, hegesztésre kész éleket hoznak létre.

GYS Plazmavágó berendezés

GYS

GYS egy francia családi tulajdonban lévő iparvállalat, amely hegesztéstechnikai és plazmavágó berendezéseket gyárt (egyén autóipari területek mellett) A GYS iparvállalat jelenleg 700 fős gyárban készíti a hegesztéstechnikai és plazmavágó gépeket, amivel ők a legnagyobb gyártók európában. Kiváló ár-érték arányukkal megfelelő választás lehet bárkinek a magyar iparban!

Írjon nekünk!

Kérjük adja meg elérhetőségeit, és kollégánk keresni fogja Önt ebben a témában!
Elérhetőségek:
Üzenet

Írjon nekünk!

Miben tudunk segíteni?
Elérhetőségek
Üzenet