Plazmavágó berendezések

Cégünk forgalmazza a francia GYS, és az amerikai Hypertherm plazmavágó berendezéseit professzionális felhasználásra. Legyen szó akár ipari robothoz csatlakoztatható verzióról, vagy kézi megoldásról Nálunk megtalálja az Ön számára megfelelő készüléket!

Plazma vágás Hypertherm GYS

Plazmavágás előnyei

A plazmavágás az egyik legelterjedtebb eljárás a kohászatban és a gyártás során. Vágási sebessége és pontossága kiemelkedő előnyhöz juttatja a lángvágással szemben.

Plazma technológia

A plazmavágás egy lokalizált, olvasztásos vágási eljárás, amely során a sűrített levegő a fémet olvadási hőmérsékletre hevíti, majd az olvadékot kifújja a vágási hézagból. A GYS rendszerek hordozhatóak és könnyen kezelhetőek, és sokkal gyorsabb vágási sebességgel rendelkeznek a lángvágáshoz viszonyítva. A sokoldalúságának köszönhetően a plazmatechnológia lehetőséget nyújt a vezető anyagok (fémek) széles skálájának vágására akár 57 mm vastagságig.

Alkalmazási területek:

  • Különböző vezető anyagok (fémek) vágása, beleértve az acélt, szénacélt, rozsdamentes acélt, alumíniumot, rezet, stb.
  • Egyenes és ferde vágás
  • Automatizált vágás
  • Nagy pontosságú marás
  • Fúrás
  • Lemezek jelölése

A GYS plazmavágó készülékei fel vannak készítve automatizált CNC vágóasztalon történő használatra is, mind analóg, mind digitális interfészen keresztül.

Összefoglalva a plazmavágás előnyei a lángvágáshoz képest:

  • Jobb vágási minőség: a plazmavágás során kevesebb salak képződik
  • Könnyebben használható: Nem kell a gázt, és a lángot szabályozni munka közben
  • Termelékenység: Több alkatrész kivágására képes, gyorsabban, és kevesebb utómunkával
  • Biztonság: Nincs szükség veszélyes, és robbanásveszélyes gázra, csak sűrített levegőre
Plazmavágó

Forgalmazott márkáink

GYS Plazmavágó berendezés

GYS

GYS egy francia családi tulajdonban lévő iparvállalat, amely hegesztéstechnikai és plazmavágó berendezéseket gyárt (egyén autóipari területek mellett) A GYS iparvállalat jelenleg 700 fős gyárban készíti a hegesztéstechnikai és plazmavágó gépeket, amivel ők a legnagyobb gyártók európában. Kiváló ár-érték arányukkal megfelelő választás lehet bárkinek a magyar iparban!

HyperTherm plazma vágás

Hypertherm

Az amerikai Hypertherm a plazmavágó berendezések kiemelkedő gyártója! A Hypertherm termékei sokoldalúan és megbízhatóan alkalmazhatóak műhelyekben, gyárakban, otthon vagy akár terepen is. A plazmavágó berendezései képesek vágni és faragni minden elektromosan vezető fémet.
A létrejövő plazmasugárral megolvasztják a fémet és nagy sebességű sűrített levegővel, vagy nitrogén gázzal kifújják az olvadékot a vágórésből, ezzel jó minőségű, hegesztésre kész éleket hoznak létre.

Írjon nekünk!

Kérjük adja meg elérhetőségeit, és kollégánk keresni fogja Önt ebben a témában!
Elérhetőségek:
Üzenet

Írjon nekünk!

Miben tudunk segíteni?
Elérhetőségek
Üzenet