Bemutatkozás

A Weldmatic Ipari és Kereskedelmi Kft. 1994-ben alakult. A kezdetben főleg amerikai professzionális ipari hegesztő berendezéseinek forgalmazásával foglalkozó cég, fokozatosan fordult az automatizálás felé. Hegesztési technológiák kiegészítő segédberendezéseinek és komplett automatizált rendszerek gyártásával a tevékenységünk súlypontja a kereskedelemről a saját gyártás felé tolódott. Folyamatos fejlesztés során alakultak ki olyan bevált gyártmányok, mint a cső és tartálygyártásban használt hosszvarrat hegesztőgépek, vagy a nagy terhelhetőségű hegesztési forgató és pozicionáló berendezések.

Komplett automata hegesztő rendszereket építünk partnereink igénye alapján a legkülönbözőbb feladatokra. Egyedi berendezéseink tervezése és építése során felhasznált modul rendszerünk segítségével, szinte végtelen variációban tudunk speciálisan az adott feladatra optimalizált automata rendszereket gyártani. Innen is ered a mottónk: “Egyedi igények, Testreszabott megoldások a hegesztéstechnika területén!”

Tevékenységünk időközben az ipari robotok rendszer integrálására is kiterjedt. Partnerünk a FANUC Robotics, a világ első számú ipari robot gyártója. Legszélesebb termékskáláján, nem csak a hegesztési feladatokra alkalmazható berendezések, hanem az ipar minden területén használt, megbízhatóságáról ismert robotok találhatóak. A legkisebb precíziós manipulátoroktól, a 2300 kg terhelhetőségű óriásokig, mindegyik modellre jellemző a moduláris felépítés, és a feladat orientált szoftveropciók széles választéka. Magyarországon működő, több ezer FANUC robot, az ipar minden területén a legjobb referenciát jelenti. A FANUC robotokra alapozott rendszerintegrátori tevékenységünk során, hegesztő, vágó, gépkiszolgáló, festő, csiszoló, palettázó, szerelő és számtalan egyéb feladatra megoldást jelentő komplett, testreszabott rendszereket kínálunk.

Írjon nekünk!

Miben tudunk segíteni?
Elérhetőségek
Üzenet