Bemutatkozás

A Weldmatic Ipari és Kereskedelmi Kft. 1994-ben alakult. A kezdetben főleg amerikai professzionális ipari hegesztő berendezéseinek forgalmazásával foglalkozó cég, fokozatosan fordult az automatizálás felé. Hegesztési technológiák kiegészítő segédberendezéseinek és komplett automatizált rendszerek gyártásával a tevékenységünk súlypontja a kereskedelemről a saját gyártás felé tolódott. Folyamatos fejlesztés során alakultak ki olyan bevált gyártmányok, mint a cső és tartálygyártásban használt hosszvarrat hegesztőgépek, vagy a nagy terhelhetőségű hegesztési forgató és pozicionáló berendezések.

Komplett automata hegesztő rendszereket építünk partnereink igénye alapján a legkülönbözőbb feladatokra. Egyedi berendezéseink tervezése és építése során felhasznált modul rendszerünk segítségével, szinte végtelen variációban tudunk speciálisan az adott feladatra optimalizált automata rendszereket gyártani. Innen is ered a mottónk: “Egyedi igények, Testreszabott megoldások a hegesztéstechnika területén!”

Tevékenységünk időközben az ipari robotok rendszer integrálására is kiterjedt. Partnerünk a FANUC Robotics, a világ első számú ipari robot gyártója. Legszélesebb termékskáláján, nem csak a hegesztési feladatokra alkalmazható berendezések, hanem az ipar minden területén használt, megbízhatóságáról ismert robotok találhatóak. A legkisebb precíziós manipulátoroktól, a 2300 kg terhelhetőségű óriásokig, mindegyik modellre jellemző a moduláris felépítés, és a feladat orientált szoftveropciók széles választéka. Magyarországon működő, több ezer FANUC robot, az ipar minden területén a legjobb referenciát jelenti. A FANUC robotokra alapozott rendszerintegrátori tevékenységünk során, hegesztő, vágó, gépkiszolgáló, festő, csiszoló, palettázó, szerelő és számtalan egyéb feladatra megoldást jelentő komplett, testreszabott rendszereket kínálunk.

Referenciáink

Írjon nekünk!

Miben tudunk segíteni?
Elérhetőségek
Üzenet