Termékeink

Vezetéknélküli forgató

Wireless forgatók, és pozicionálók

A Weldmatic Kft új vezetéknélküli termékcsaládja! 30 kg-tól 250 kg-ig kínálunk kisméretű, és flexibilis forgatókat, és pozicionálókat, ahol elfelejtheti a kábeleket! Az eszközeink bármely nagyobb kéziszerszám gyártó akkumulátorával működik, és könnyen cserélhető! A hozzá tartozó vezérlő pedál szintén akkuval működik, és vezetéknélkül kommunikál. Kompatibilis bármelyik vezető hegesztőasztallal, és a munkaállomás perceken belül felépíthető

Wireless cső és tartályforgatók

A Weldmatic Kft új vezetéknélküli termékcsaládja! 50 kg-tól 3 tonnáig kínálunk kisméretű, és flexibilis cső és tartályforgató eszközöket, ahol elfelejtheti a kábeleket! Az eszközeink bármely nagyobb kéziszerszám gyártó akkumulátorával működik, és könnyen cserélhető! A hozzá tartozó vezérlő pedál szintén akkuval működik, és vezetéknélkül kommunikál. Kompatibilis bármelyik vezető hegesztőasztallal, és a munkaállomás perceken belül felépíthető!

Vezetéknélküli csőforgató
Vezetékes forgatók, és pozicionálók

Vezetékes forgatók, és pozicionálók

A hegesztők, és gépépítők munkáját nagyban segíti a munkadarab forgató illetve pozicionáló! Termékeink 50 kg-tól 750 kg-ig segítik az ügyfeleinket a gyorsabb, és hatékonyabb munkavégzésben!

Vezetékes cső és tartályforgatók

Cső, és tartályforgató eszközeink nagy segítséget nyújtanak a partnereinknek, hogy a hegesztőik a lehető legjobb feltételek mellett készítsenek varratokat! Egyenletes forgási sebesség, nagy teherbírás jellemzi a termékeinket. Cső, és tartályforgatóink akár 20 tonnás hasznos teherrel is megbírkózik!

Vezetékes csőforgató
Siegmund hegesztőasztal

Siegmund hegesztőasztalok

Cégünk a Siegmund márka kiemelt felhasználója és forgalmazója! Kínálatunkban megtalálja a legjobb Siegmund hegesztőasztalok, építőelemeket, és kiegészítőket.

Professzionális hegesztőgépek

Nálunk megtalálja a legjobb hegesztő áramforrásokat, és kiegészítőket a világ vezető márkáiból, amelyek könnyedén veszik az ipari környezet adta kihívásokat! Cégünk elsősorban hegesztőrobotokhoz kínál professzionális megoldásokat, de kézi hegesztéshez is forgalmazunk professzionális kategóriájú gépeket!

Gépépítő elemek

Feltöltés alatt

Plazmavágó berendezések

Cégünk forgalmazza a francia GYS és az amerikai HyperTherm professzionális plazmavágó berendezéseit ipari felhasználásra.

Plazma vágás Hypertherm GYS
Protem csővég megmunkáló

Csővégmegmunkáló eszközök

Cégünk forgalmazza a ProTem csővégmegmunkáló és csővágó berendezéseit ipari felhasználásra.

Hosszvarrat hegesztő

Weldmatic Kft. saját márkás hosszvarrat hegesztő berendezései az ügyfél igényeinek megfelelően készülnek a legjobb teljesítmény elérése érdekében. 

Hosszvarrat hegesztő

Wireless teljesítmény monitoring

Cégünk egyik legújabb területe, ahol kiegészítő megoldást tudunk nyújtani az ügyfeleink számára. Mérőeszközeink a hegesztőgép, vagy egyéb nagygép tápkábelére kötve képes mérni a fogyasztást, és a gép kihasználtságát, melyet vezeték nélkül továbbít az adatgyűjtő egységnek. A szoftverünk használatával mérheti a hegesztői teljesítményét egy műszak alatt, illetve követheti gépei fogyasztását egy webes alkalmazás segítségével.

Hegesztőpisztoly tartó megoldások

Termékkínálatunkban megtalálhatóak állítható pisztolytartó állványok és pisztoly lengetők.

Markal hőkréta thermostick

Hőkréták

A jelölő hőkréták elengedhetetlen kellékei a hegesztéstechnikai és egyéb fémmegmunkálási feladatoknak, hiszen sok esetben a fémet védeni kell túlmelegedés ellen, amelyre tökéletes választás a hőkréta. Cégünk a Markal gyártó termékeit forgalmazza. Vásárláshoz keresse fel webshopunkat a népszerű Markal termékekért, vagy ha ott nem találja meg a kívánt opciót, akkor keresse kollégánkat!

Troax biztonsági kerítések

Ipari hegesztőrobotok mellett kifejezetten fontos a kezelőszemélyzet biztonsága, és az, hogy illetéktelenek ne tudjanak a hegesztőrobot cellájában tartózkodni. Erre a feladatra a svéd Troax gyártó kiemelkedő biztonságú termékeit használjuk, és forgalmazzuk, legyen szó gépvédő kerítésekről, ajtókról, összekötő elemekről, vagy biztonsági zárakról. Keresse kollégáinkat, akik készséggel állnak a rendelkezésére!

Troax biztonsági kerítés

Írjon nekünk!

Kérjük adja meg elérhetőségeit, és kollégánk keresni fogja Önt ebben a témában!
Elérhetőségek:
Üzenet

Írjon nekünk!

Miben tudunk segíteni?
Elérhetőségek
Üzenet