Wireless cső, és tartályforgatók

A Weldmatic gyártmányú vezeték nélküli hegesztési forgatók, egy kategória teremtő új koncepció alapján (Wireless Rotation) tervezett és gyártott berendezések. Egyszerű kezelhetőségük, egyedülálló és praktikus tulajdonságaik miatt minden professzionális felhasználó számára előnyös választás lehet. Csövek, tartályok, tengelyek, tárcsák körvarratainak hegesztésére, illetve a munkadarabok forgatására alkalmas.  Kiegészítőivel, univerzális alapeszköz lehet minden hegesztőműhelyben.

A WRP termékcsalád tervezése során a legfőbb szempontunk az volt, hogy olyan eszközöket gyártsunk, amelyekkel egyszerűbbé, biztonságosabbá és termelékenyebbé tehetjük a hegesztők munkáját.

Koncepciónk alapja az akkumulátoros működtetés, a legkorszerűbb energiahatékony motorok és elektronikai egységek, valamint a korszerű vezeték nélküli kommunikációs eszközök használata.  A forgatók és a kiegészítő elemek kialakításában a könnyű kezelhetőség, a mozgathatóság, a változó munkakörülményekhez való alkalmazkodás és a modulok variálhatósága volt a fő szempont.

A mai kéziszerszámok körében már szinte minden eszköz akkumulátoros verzióját megtalálhatjuk. A korszerű, nagy energia sűrűségű, gyors töltési lehetőséget biztosító akkumulátorok elterjedése egyre több eszköz újragondolását inspirálja.

Ennek a folyamatnak egy újabb állomását jelentik az akkumulátoros hegesztési forgató berendezések. Az elektromos hálózattól független működtetés, a kábelek és vezetékek számának csökkentése, különösen fontos az egyébként is balesetveszélyes hegesztési környezetben.

– Praktikusság
– Termelékenység
– Hatékonyság
– Biztonság

Termékeink

Vezetéknélküli csőforgató

WPR-500 - Vezetéknélküli csőforgató

A Weldmatic Kft legkisebb 500 kg-os hasznos teherrel terhelhető vezeték nélküli csőforgató terméke, amely kéziszerszám akkumulátorról működik.

 

Wireless csőforgató 3 tonna

WPR-3000 - Vezetéknélküli csőforgató

A Weldmatic Kft 3000 kg-os hasznos teherrel terhelhető vezeték nélküli forgató terméke, amely kéziszerszám akkumulátorról működik.

 

Kiegészítők

A csőforgató eszközeinkhez számos kiegészítőt árulunk, mint a leszorító karok, pisztolyfogó állványok, alátámasztó állványok, stb.

 

Írjon nekünk!

Miben tudunk segíteni?
Elérhetőségek
Üzenet